Новини

У Гайсинському районі поліцейські затримали водія, який намагався викрасти пшеницю

19 липня 2023, 13:45

60-річний вінничанин з поля одного із місцевих товариств намагався поцупити понад 23 тони зерна на суму 135 838 гривень.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Вінниччини, з приводу крадіжки звернулися працівники служби безпеки товариства.

Як з’ясувалося, водій вантажівки після завантаження зерном не пройшов процедуру реєстрації, опломбування й отримання товарно-транспортної накладної на вантаж, виїхав з поля поза межами контрольного пункту та поїхав у невідомому напрямку.

Поліцейські розшукали водія з вантажем за 8 кілометрів від поля. Спілкуючись зі зловмисником, правоохоронці виявили в нього ознаки сп'яніння. При освідуванні у його організмі виявили 1,94 проміле алкоголю.

"Для подальшого документування правопорушення працівники поліції викликали слідчо-оперативну групу. Транспортний засіб вилучений та поміщений на арештмайданчик. За цим фактом слідчі розпочали розслідування за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 КК України (замах на крадіжку). За такий злочин чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 8 років", - коментують у поліції.


Фото: ГУ Національної поліції у Вінницькій області 

Поділитися :