Новини

У Хмільницькому районі на Вінниччині запрацювали ще дві поліцейські станції

27 жовтня 2022, 13:29

Четверо досвідчених офіцерів будуть захищати громадян у селах Уланів та Махнівка.

Про це інформують на сайті Нацполіції у Вінницькій області. 71-шу та 72-гу поліцейські станції в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» відкрили сьогодні, 27 жовтня. 

Офіцери громади, які працюватимуть на цих станціях, обслуговуватимуть 37 населених пунктів. Там проживає понад 24 тисячі громадян.

Два капітани поліції Віктор Залуцький і Павло Глодний цілодобово надаватимуть поліцейські послуги мешканцям села Уланів, а майор поліції Володимир Білоус та капітан поліції Артем Ільчук працюватимуть на території села Махнівка Хмільницького району. Цьогоріч офіцери отримали свідоцтва про закінчення курсів спеціалізації.

Очільник поліції вручив офіцерам громади ключі від службових автомобілів Renault Duster, придбаних за кошти Національної поліції України та територіальних громад. 

"Завданням поліцейського офіцера громади є забезпечення правопорядку на території обслуговування, своєчасне реагувати на звернення людей та запобігання вчинення правопорушень. Відсьогодні українські «шерифи» будуть оберігати та захищати спокій місцевих мешканців", - кажуть у поліції.

Поділитися :