Новини

У холі Вінницької міської ради розмістили виставку дитячих малюнків «Твори, Малюй, Вражай!»

12 березня 2024, 17:10

На виставці представили роботи молодих вінничан та дітей-переселенців з різних регіонів України, зокрема з Херсону, Харкова, Донеччини тощо.

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, відсьогодні, відвідувачі холу матимуть змогу насолодитися виставкою дитячих малюнків. Ініціативу організували спільно департамент культури міської ради та представники програми гуманітарної підтримки сімей з дітьми в Україні «Спільно» ЮНІСЕФ.

Як повідомила старша адміністраторка дитячого центру «Спільно», Анна Кудіна, спільно з департаментом культури Вінницької міської ради на початку лютого був оголошений конкурс на найкращий малюнок, до якого запрошувалися діти різного віку.

Роботи приймали лиш ті, що створювались на дитячій точці «Спільно» ЮНІСЕФ, розташованій у вінницькому планетарії, що знаходиться у Центральному парку імені Миколи Леонтовича.

«В умовах війни в нашому просторі діти мають можливість творити прекрасне. Деякі з учасників ініціативи, на жаль, змушені були залишити свої домівки, своїх друзів, улюблені заняття тощо. І тому у дитячій точці «Спільно» ЮНІСЕФ у міському парку дітвора може проявити свої емоції, розкрити свій талант та творити, відволікаючись від проблем та насолоджуючись процесом. Тут у кожному малюнку прослідковується сенс, думки та враження маленьких митців», – сказала Анна Кудина.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :