Новини

У "Клінічному центрі інфекційних хвороб" у Вінниці розгорнуть ще 100 ковідних ліжок з централізованим киснем

26 листопада 2021, 14:34

У тому числі - 3 ліжка інтенсивної терапії.

Як повідомляє Департамент охорони здоров'я, для цього в бюджеті області передбачили майже 2 млн грн. Відповідне рішення на черговій сесії ухвалили депутати обласної Ради. Також 2 млн грн виділили на придбання апаратів ШВЛ високого класу. 1 млн 180 тис. - на реконструкцію будівель та відділень КНП «Вінницька обласна клінічна лікарня ім. М.І. Пирогова Вінницької обласної Ради».

Окрім того, депутати внесли зміни до Статутів обласного клінічного фтизіопульмонологічного центру, диспансеру радіаційного захисту населення та клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру. Також прийняли рішення про реорганізацію центру громадського здоров'я Вінницької області.

«Дякую депутатам, що підтримали важливі рішення для охорони здоров’я області. Наразі багато зусиль медиків спрямовано на боротьбу з COVID-19, однак ми працюємо й над іншими важливими питаннями. Кожен медичний заклад Вінниччини має розвиватися і бути спроможним надавати послуги пацієнтам»,– зауважила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОДА Ольга Задорожна.

Фото: Фейсбук/Департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА

Поділитися :