Новини

У Літинській та Якушинецькій громадах на Вінниччині відкрили поліцейські станції

31 серпня 2022, 17:53

У рамках реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" в області вже працює 55 поліцейських станцій.

Як повідомляють на ФБ-сторінці Поліції Вінницької області, сьогодні, 31 серпня, нові поліцейські станції розпочали свою роботу у двох населених пунктах Вінницького району: у селі Якушинці Якушинецької територіальної громади та у Селищі Літинської територіальної громади.

Дві станції обслуговуватимуть 29 населених пунктів району, в яких мешкає понад 24 тисячі жителів. Поліцейські станції знаходяться за адресами: с. Якушинці, вул. Набережна 18 та с. Селище, вул. Центральна, 62.

Відтепер допомагати і захищати громадян тут будуть четверо досвідчених капітанів, які не перший рік служить в лавах Національної поліції України. Це поліцейські офіцери громади Євгеній Сьотка, Сергій Кривий, Олег Близнюк та Сергій Батрак. Вони ще у 2021 році отримали свідоцтва про закінчення курсів спеціалізації.

«Наявність поліцейської станції у громаді – це зручність: як для місцевих жителів, так і правоохоронців, які постійно на території та добре знають реальний стан справ у населених пунктах» - відзначив очільник поліції Вінниччини Іван Іщенко.

Службові автомобілі Renault Duster трьом поліцейським офіцерам громад придбали Міністерство внутрішніх справ та Національна поліція України. А для офіцера поліцейської станції у с. Якушинці службовий автомобіль купили за кошти Якушинецької територіальної громади.

Поділитися :