Новини

У лютому запрацює «Офіс туризму Вінниці»

28 січня 2022, 12:50

Основою діяльності стане реорганізоване КП “Центр історії Вінниці”, котре після створення Музею Вінниці переходить в управління департаментом маркетингу міста та туризму.

Сьогодні депутати Вінницької міської ради затвердили статут комунального підприємства “Офіс туризму Вінниці”. Про це повідомляють на фб-сторінці департаменту маркетингу міста та туризму. Він буде ядром функціонування майбутнього Туристичного хабу, інших інформаційних пунктів (онлайн і офлайн) та привабливих для туристів виставкових проєктів.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Щоб формувати імідж територіальної громади та надавати якісні туристичні, маркетингові та інформаційні послуги з лютого запрацює комунальне підприємство Вінницької міської ради “Офіс туризму Вінниці”.

«Серед першочергових завдань, що стоять перед Офісом туризму Вінниці - просування місцевих туристичних продуктів, запуск та супроводження муніципального Туристичного хабу на Соборній, який ми відкриємо до старту нового туристичного сезону, формування єдиної інформаційної мережі для потреб туристів, у тому числі запровадження картки туриста, а також розвиток існуючих та нових туристичних атракцій», - зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Напрацювання екосистеми Туристичного хабу спільно з туристичним активом міста триватиме впродовж найближчих місяців, після чого відбудеться публічне відкриття простору і запуск нових послуг в інформаційному центрі, подієвій зоні та коворкінгу. Паралельно проводитиметься робота з удосконалення виставкових проєктів, що доповнюють програму перебування туристів та сприяють дозвіллю дорослих і дітей, відповідно до Стратегії розвитку туризму міста Вінниці до 2030 року.

Читайте також:
Як зібрати авто в далеку дорогу: рекомендації патрульних Вінниччини

Поділитися :