Новини

У межах чергової допомоги західні партнери передали "Вінницяміськтеплоенерго" труби та кабель

5 березня 2024, 15:12

У "пакет" увійшло понад 1 600 м кабельної продукції та понад 3 500 м поліетиленових труб для кількох потужних об’єктів підприємства.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, допомогу КП "Вінницяміськтеплоенерго" надало Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) через USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Отримані матеріали допоможуть підвищити енергоефективність, а також зміцнити енергобезпеку найбільшого теплопостачального підприємства міста.

«Досить важкі часи в умовах загрози можливих уражень енергетичних об’єктів вимагають від нас постійного пошуку нестандартних рішень та залучення допомоги від міжнародних інвесторів. Укладені договори на проєктування та виконання будівельних робіт, які успішно впроваджуються, вкупі з постачанням обладнання та матеріалів від USAID, дозволяють "Вінницяміськтеплоенерго" створювати умови для захисту об’єктів підприємства», – каже генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

Як зазначають на підприємстві, завдяки цій допомозі Україна має змогу відновлювати й модернізувати свою енергетичну інфраструктуру і можливість впроваджувати розподілену генерацію.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :