Новини

У міськраді відповіли на петицію щодо встановлення меморіальної дошки загиблим від ракетного обстрілу на площі Перемоги

10 серпня 2022, 09:34

Виконавчі органи Вінницької міськради дали відповідь на петицію, у якій пропонується встановити меморіальну дошку загиблим від ракетного обстрілу 14 липня

У відповіді зазначається, що це питання буде винесено на розгляд Ради з питань історії, топоніміки та культурної спадщини Вінниці.

Виконавчими органами Вінницької міської ради було розглянуто петицію щодо створення за кошти місцевого бюджету меморіальної дошки жертвам ракетного удару в м. Вінниці 14 липня 2022 року (вхідна реєстрація міської ради від 29.07.2022 р. № Ко/01/108936), повідомляємо наступне.
Вашу пропозицію взято до відома та врахування в роботі. Питання буде винесено на розгляд Ради з питань історії, топоніміки та культурної спадщини м. Вінниці.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію, - йдеться у відповіді. 

Нагадаємо, петицію про встановлення меморіальної дошки для вшанування пам’яті загиблих від ракетного обстрілу Вінниці 14 липня на площі Перемоги, зареєстрував Ярослав Попик.

Внаслідок терористичного акту, а саме влучання російських крилатих ракет по площі Перемоги загинули більш ніж 20 людей, зокрема діти. Прошу створити за кошти місцевого бюджету меморіальну дошку жертвам ракетного удару у Вінниці. Ми, українці, повинні пам‘ятати та шанувати всіх жертв російсько-української війни, тому що вони загинули заради нашого вільного майбутнього,  - йшлось у зверненні.

Петиція набрала 351 з 350 необхідних підписів, тож її розглянули у міськраді.

Фото: радіо Свобода 

Поділитися :