Новини

У передноворічні дні Бахмут відвідала делегація від Вінниччини

9 січня 2023, 14:29

Захисникам передали буржуйки, генератор, шанцевий інструмент, смаколики та дитячі малюнки.

Бахмут сьогодні називають «фортецею української незламності». В місті тривають активні військові дії щодо його звільнення від окупантів. У передноворічні дні Бахмут відвідала делегація від Вінниччини.

Депутати Вінницької обласної Ради Олександр Хоміак та Михайло Паньків, депутат Вінницької міської ради Теймур Абушов здійснили гуманітарну місію до цього міста, аби передати допомогу нашим військовим від Обласного координаційного гуманітарного штабу, який очолюють Володимир Гройсман, В’ячеслав Соколовий та Сергій Моргунов.

«Нашим бійцям було передано багато буржуйок, генератор, шанцевий інструмент (цвяхи, скоби, лопати, сокири, кирки, утеплювач), смаколики та дитячі вітальні малюнки. Поїздка відбулась в рамках акції «Подаруй військовим смак домашнього тепла» - сказав в прямому ефірі проекту «Рефлекоторія» депутат Вінницької обласної Ради Михайло Паньків.

Вінницький міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб і надалі продовжує формувати благодійні набори як для внутрішньо переміщених осіб, так і для наших військових, для тих, хто сьогодні на деокупованих територіях.

«Багато нових акцій та проектів готує наш штаб. Будучи у Бахмуті ми сформували перелік потреб, які необхідно задовольнити як для військових, так і для цивільних громадян України, які нині  в буквальному розумінні цього слова «виживають» у Бахмуті» - додав в ефірі депутат Вінницької міської ради Теймур Абушов.

Наразі формуються наступні гуманітарні вантажі від Вінницького міжрегіонального гуманітарного координаційного штабу.

Поділитися :