Новини

У Писарівці поблизу садочку «Лісова Казка» з'явилось комфортне укриття для 50 осіб

2 листопада 2022, 09:18

Це вже восьме найпростіше укриття у Вінницько-Хутірському старостинському окрузі.

 

Як повідомляють на фейсбук-сторінці  Вінницько-Хутірського старостинського округу, ще два місяці тому, тут був звичайний старий погріб, а сьогодні — повноцінне, укомплектоване та рекомендоване до використання найпростіше укриття для 50 осіб.

"Це — результат фундаментальної синергії місцевої влади та бізнесу, результат роботи підрядника при не зовсім сприятливих умовах роботи, результат старань педагогічного колективу садочку та батьків наших діток у втіленні «барв життя» в наше укриття.", - йдеться у повідомленні.

Влітку, коли вийшли нові норми, щодо вимог до функціонування закладів дошкільної освіти, садочок в Писарівці підлягав закриттю. Міський голова Сергій Моргунов дав доручення розробити план відновлення роботи закладу.

"Оперативно знайшли підходяще приміщення. Хоч сама споруда досить стара та давно не використовувалася, підвальне приміщення має бетонне перекриття, що безпосередньо вплинуло на попередні позитивні рекомендації ДСНС у Вінницькій області", - йдеться у повідомленні.

Приміщення капітально відремонтували і тепер це - найпростіше укриття. Тут встановили рекуператор, обігрівачі, біотуалет, умивальник «мойдодир», кулер для води (з підігрівом і охолодженням), FM-приймач, забезпечили аптечкою від UNICEF та облаштували wi-fi покриття. Укриття розділене на різні зони, розставлені столики, стільчики та підготовлені іграшки для дітей 

Загалом, це восьме здане в експлуатацію найпростіше укриття у Вінницько-Хутірському старостинському окрузі, що дає змогу функціонувати 95% комунальних закладів та якісно убезпечувати жителів округу.

Поділитися :