Новини

У разі вимкнення світлофорів дорожній рух на основних перехрестях Вінниці регулюватимуть поліцейські

17 листопада 2022, 09:48

Усіх учасників дорожнього руху закликають бути уважними, а пішоходам радять мати флікери на одязі, щоб бути помітними на дорозі.

Як ідеться на сайті міської ради, українська цивільна критична інфраструктура продовжує потерпати від ракетних обстрілів, які завдає росія. Міста залишаються без електропостачання. Через це можливе відключення від електроживлення світлофорних об’єктів.

У таких випадках задля безпеки для всіх учасників дорожнього руху на основних перехрестях міста регулювання дорожнього руху здійснюватимуть екіпажі патрульної поліції.

Окрім того, усіх учасників дорожнього руху закликають бути уважними та дотримуватись правил дорожнього руху. Пішоходам рекомендується мати флікери на одязі, щоб бути помітними на дорозі.

«Важливо створити безпечні умови для усіх учасників дорожнього руху при будь-якому розвитку подій, – каже директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін. – Ми закликаємо водіїв та пішоходів бути максимально уважними на дорозі та дотримуватись правил дорожнього руху».

Поділитися :