Новини

У Щітках стартували роботи з благоустрою пляжу

4 травня 2023, 12:01

У рамках Бюджету Громадських ініціатив облаштуюють пляж поблизу ставка Тарасишине в Щітках.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, проект облаштування переміг в конкурсі в 2021 році та мав бути виконаний ще торік, проте реалізація призупинилась через повномасштабне вторгнення. Наразі відбувається відновлення фінансування програми.

Проект передбачає створення комфортного місця відпочинку для мешканців Вінницько-Хутірського округу, зокрема Щіток та Писарівки. Став Тарасишине знаходиться між цими двома населеними пунктами, які з 2021 року стали частиною Вінницької міської територіальної громади.

У рамках проекту, як зазначає очільник Вінницького-Хутірського округу Владислав Кривешко, передбачається благоустрій ділянки в 110 метрів квадратних.

“Тут планується облаштування плитки, встановлення дерев'яних пляжних парасоль, лежаків, а також лавок та урн. В понеділок підрядник уже зробив розмітку території, а у вівторок — приступив до підготовчих робіт, тому думаю, що за найближчі кілька тижнів проєкт, якщо дозволятимуть погодні умови, може бути завершений. Разом з тим, ми комплексно підходимо до благоустрою цієї території. Тому наступним етапом благоустрою стане чистка ставу від замулення. Наразі, разом з ініціативною групою «Чиста водойма» ми працюємо над отриманням відповідної дозвільної документації”, — розповідає Владислав Кривешко.

Поділитися :