Новини

У Тульчинському районі зафіксували незаконний видобуток піску

11 травня 2021, 10:03

На момент виявлення правопорушення в кар’єрі працював навантажувач та шість вантажівок.

Як повідомляють на фейсбук-сторінці Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, під час рейдової перевірки на околиці села Городківка Тульчинського району інспектори сектору державного екологічного нагляду надр Державної екологічної інспекції у Вінницькій області виявили факт масового видобутку піску.

"На момент виявлення правопорушення в кар’єрі працював навантажувач та знаходились шість одиниць вантажного автотранспорту, два з яких були завантажені піском та з появою інспекторів намагались покинути місце правопорушення. Після блокування виїзду з кар’єру, інспектори викликали на місце події слідчу оперативну групу районного відділу поліції", – йдеться в повідомленні.

Фото: Фейсбук/Державна екологічна інспекція у Вінницькій області

На водія навантажувача склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 47 КУпАП (порушення прав державної власності на надра).

Крім того, Інспекцією до правоохоронних органів направлено заяву щодо проведення досудового розслідування за ознаками злочину, відповідальність за яке передбачено ст. 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр).

Поділитися :