Новини

У Вінниці 13-річного хлопчика збила нетвереза водійка

24 травня 2021, 15:43

Підлітка прооперували, наразі його стан важкий.

Аварія сталась близько 10 години ранку 24 травня по вулиці Івана Богуна. У коментарі "Місту над Бугом" головний спеціаліст відділу комунікації нацполіції у Вінницькій області Вадим Кобзар повідомив, що 43-річна водійка, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не впоралась з керуванням, виїхала на тротуар, де допустила наїзд на дитину та збила два паркани.

"24 травня близько 10 години на вулиці Івана Богуна 43-річна водійка автомобіля "Хавал", вінничанка попередньо не впоралась з кермуванням, виїхала на тротуар, де допустила зіткнення з парканом та наїзд на 13-річного підлітка. Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження, він госпіталізований до лікарні. З жінкою працівники поліції наразі проводять невідкладні слідчі дії. В неї відібрані зразки крові для визначення наявності алкоголю чи наркотиків в її крові. Вирішується питання щодо оголошення їй про підозру і обрання їй запобіжного заходу", – розповів Вадим Кобзар.

Дитину забрала швидка допомога, його прооперували. Стан хлопчика – важкий. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження. Жінці загрожує до 7 років позбавлення волі.

Фото: Фейсбук/Сергій Лисак

Поділитися :