Новини

У Вінниці 145 підприємців отримали компенсації в рамках програми «Вінничани важливі»

5 листопада 2020, 09:30

"Вінничани важливі" - програма підтримки підприємців, медиків і соціально незахищених вінничан в умовах кризи, спричиненої епідемією COVID-19.

Як повідомили на сайті міської ради, у Вінниці триває реалізація антикризової програми "Вінничани важливі". Так, цього року 145 підприємців міста отримали підтримку та компенсації. 50 бізнесменів оформили пільгу зі сплати за оренду комунального майна, а 11 подали заявки на отримання фінансової підтримки за новостворені робочі місця під час карантину. 84 підприємці були звільнені від сплати за сервітутне користування земельними ділянками.

Нагадаємо, програма "Вінничани важливі" була розроблена навесні цього року для підтримки медиків, соціально незахищених осіб та вінницьких підприємців. Саме ці верстви є найбільш вразливими внаслідок кризи, викликаної епідемією коронавірусу.

«Ми продовжуємо працювати із підприємцями в рамках антикризової програми «Вінничани важливі». Нам важливо підтримати бізнес, аби вони також відчували, що про них у місті турбуються. Тому ми продовжуємо приймати документи на оформлення тих пільг, які передбачені антикризовою програмою», – зазначив директор департаменту економіки і інвестицій Максим Мартьянов.

Поділитися :