Новини

У Вінниці 30 переможців другого розіграшу акції «Вакцинуйся. Збережи життя» отримали призи

18 листопада 2021, 13:57

15 телевізорів та 15 велосипедів від Вінницької міської ради розіграли за допомогою електронного сервісу random.org.

Станом на 16 листопада в акції було зареєстровано 17 055 кандидатів. Подарунки їм вручав особисто міський голова Сергій Моргунов.

«По-перше, я хочу подякувати за вашу відповідальну позицію щодо свого здоров’я, здоров’я своїх рідних і близьких. На жаль, сьогодні ми в червоній зоні, але одна із причин цього рівня епіднебезпеки недостатньо активна вакцинація вінничан. За загальною статистикою, то сьогодні тільки 127 333 особи вакциновано в цілому. Фактично повний курс вакцинації пройшов 31% жителів Вінницької МТГ. Для колективного імунітету це мало. І ми закликаємо вінничан вакцинуватися, тоді в нас буде можливість вийти з червоної зони, щоб працювала економіка, належним чином працював громадський транспорт і найголовніше – не буде серйозного навантаження на систему охорони здоров’я», - привітав учасників очільник Вінниці.

Серед 30 щасливчиків, які виграли в першому розіграші, 81 річна вінничанка Валентина Сидоріна, вона виграла велосипед. На двоколісному буде їздити її онук Максим:

«Ми пішли вакцинуватися у перших рядах, зареєструвала донька. Це перший виграш. Дуже цікаво, що вперше виграла на дев’ятому десятку, мені 81 рік. Виграла велосипед, вперше в житті так пощастило», - розповіла пані Валентина.

Андрій Роспотнюк виграв телевізор і зазначає, що про перемогу в акції дізнався від друзів:

«Я вакцинувався щойно з’явилася можливість для моєї вікової категорії, тому що я молодий, мені 28 років. Вакцинувався CoronaVac: перша доза - у липні, а друга – у серпні. Потім я випадково помітив у фейсбуці пост і подумав: «Чому б не зареєструватись? Я ж вакцинований, класно». Зареєструвався і забув про це, і ось нещодавно мені пише моя однокласниця, що я переможець і скидає скрін з новин. Я, звісно, зрадів, це класно. Приємні відчуття, коли нічого не очікуєш, а так виходить. Хочу сказати, що здоров’я треба довіряти медикам, а не псевдоблогерам, не псевдоекспертам, які розказують про 5G, про чипування, про ще якісь негативи для здоров’я, тому що є об’єктивна статистика, є наука, тому я раджу всім вакцинуватися і бути здоровими», - поділився пан Андрій.

А от для 63 річного Олександра Попова телевізор це другий великий виграш - у молодості він виграв у лотерею автомобіль «Жигулі».

«У липні вакцинували на роботі і я одразу вакцинувався, дружину щепили. В перемогу не вірив, думав, що не з моїм щастям оце все. Мене зареєстрував син», - каже пан Олександр.

Ще одна переможниця Лілія Павліка навіть не сподівалася на таку вдачу:

«Виграла велосипед. Дуже неочікувано, до цього жодного разу нічого не вигравала. Це перший такий великий виграш, бо завжди тільки ручки і магніти на холодильник і то в безпрограшних лотереях. Друге щеплення зробила ще в серпні, я – відповідальний громадянин, тому ця акція – приємний бонус до свідомості. Дуже класно! Раджу всім вакцинуватись навіть, якщо нічого не виграєте, це наше життя», - Павліка Лілія

Нагадаємо, наступний етап розіграшу - фінальний відбудеться 17 грудня. Тоді розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla. Нагадаємо, що зареєструватися в акції «Вакцинуйся. Збережи життя» можна до 16 грудня тут.

Поділитися :