Новини

"У Вінниці безпечно": 16 вінницьких туристичних об'єктів стали переможцями Всеукраїнського конкурсу "#SafeTravels Contest 2020"

5 січня 2021, 10:16

Вони отримали спеціальну відзнаку #SafeTravels, яка дозволить туристам впізнавати локації по всьому світу як такі, що є безпечними для відвідування.

Національна туристична організація України оголосила переможців Всеукраїнського конкурсу "#SafeTravels Contest 2020". Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради. Ініціатива мала на меті зменшення негативних наслідків поширення пандемії COVID-19 на сферу туризму та гостинності України. До участі в змаганні запрошувалися всі соціально відповідальні та безпечні туристичні об'єкти України.

З Вінниці ініціативу взяти участь у конкурсі проявило одразу 16 представників, що найбільше серед усіх регіонів України. Переможців визначали у п'яти номінаціях: "Безпечний готель", "Безпечний туроператор", "Безпечний аеропорт", "Безпечна туристична атракція", "Безпечний торговельний заклад".

"Усі 16 туристичних організацій з Міста ідей здобули перемогу й отримали відзнаку в конкурсі. Цей результат доводить, що Вінниця та її підприємці відкриті та дружні до туристів, а також активні й постійно вдосконалюють послуги, які надають мешканцям і гостям міста", - повідомляють у дописі.

Переможці конкурсу отримали спеціально розроблену відзнаку #SafeTravels, яка дозволить туристам впізнавати локації, атракції та компанії по всьому світу як такі, що прийняли й виконують глобальні стандартизовані протоколи охорони здоров’я та гігієни.

Так, відзнаку мають тюбінг-парк "Vinny Land", Музей Науки, Вінницький Планетарій, ТОВ "ТВК Петроцентр", ТОВ "Туристичний оператор "Бомба-тур", ТОВ "Слав'янський тур" та ін. З повним списком переможців можна ознайомитись за посиланням.

Поділитися :