Новини

У Вінниці через нещасний випадок загинула людина, а кілька районів міста залишились без світла і води

25 червня 2021, 13:27

В кількох мікрорайонах Вінниці по обіді вимкнули світло, трохи згодом з кранів зникла і вода. На Водоканалі обіцяють відновити водопостачання у найближчі три години. 

Через аварію на будівництві понад годину не було світла на КП “Вінницяоблводоканал", що спричинило відсутність водопостачання на території всього міста. Проте, станом на 13 годину,  роботи з відновлення водопостачання тривають і на підприємстві обіцяють подати воду протягом трьох годин. Про це "Місту над Бугом" повідомила представниця Цілодобової варти.

Сталося пошкодження високовольтної лінії за містом. Ця лінія подає струм на місто. Через пошкодження було знеструмлено дві помпові підстанції на підприємстві "Вінницяоблводоканал": Вишенька та Київська. Наразі потрібно кілька годин, щоб відновити водопостачання, оскільки уся Вінниця була без води.  Потрібно 3-4 години, щоб заповнити усю мережу, - пояснюють у Цілодобовій варті. 

Як повідомляє видання Vежа, із посиланням на речницю Нацполіції області Анну Олійник, причиною знеструмлення міста став нещасний випадок на Житомирському шосе, де загинула людина. 

За попередньою інформацією, по Житомирському шосе проводились будівельні роботи. Кранівник не розрахував габаритів і стрілою пошкодив лінію електропередач. На жаль, стався й нещасний випадок – провід впав на одного з робітників, і від удару струмом той загинув на місці події, - йдеться у повідомленні. 

Наразі там працює слідчооперативна група.

 

Поділитися :