Новини

У Вінниці цими вихідними відбудеться дві нові екскурсії

17 жовтня 2022, 13:59

Вже цієї суботи Офіс туризму Вінниці презентує дві новинки.

Як повідомляють на фейсбук-сторінці Visit Vinnitsia, це буде англомовна екскурсія Welcome to Vinnytsia від Катерини Ружило та продовження гастрономічних турів «Смачна Вінниччина» від Оксани Роздорожнюк, із дегустацією польських страв під час мандрівки. 

Отже, 22 жовтня об 11:00 вінничан запрошують на екскурсію до Катерини Ружило, яка розповість про секрети європейського міста і шлях, який Вінниця пройшла, щоб стати найкомфортнішим містом України. Реєстрація за посиланням.

Дізнатись про переплетіння історії Поділля з історією Польщі, та посмакувати польськими стравами можна буде 22 жовтня під час гастротуру «Польський колорит», який стартує із Вінниці о 8:30 і триватиме до 18:00.

Маршрут мандрівки: Вінниця – Махнівка – Верхівня – Білопілля – Бердичів. Учасники дізнаються багато цікавого про автора знаменитої пісні «Гей, соколи» Тиміша Падурі, про подружжя відомого драматурга Оноре де Бальзака і польської графині Евеліни Ганської, музей Босих Кармелітів та костел Святої Варвари, а також про «Народний музей Хліба». Реєстрація за посиланням.

 

Поділитися :