Новини

У Вінниці до Дня батька для діток-переселенців влаштували яскравий вікенд

20 червня 2022, 14:36

Діти дізналися історію свята, зіграли інтерактивну вікторину на платформі онлайн-сервісу Kahoot і виготовили вітальну листівку для татусів.

Як йдеться на сайті міської ради, 18 червня у межах традиційного проєкту «Мистецькі вихідні» за інформаційної підтримки гуманітарного хабу «Я - Маріуполь» творчий простір Центральної міської бібліотеки для дітей і юнацтва став місцем сімейного відпочинку для активних читачів книгозбірні та родин переселенців із Маріуполя.

«Колектив бібліотеки подбав, щоб батькам було приємно проводити час із дітьми. Окрім чудового дозвіллєвого дворику на території закладу на гостей чекав сюрприз від волонтерів із Великобританії – смачна піца та корисні напої. До речі, проєкт «Піца на колесах» на теренах України діє з 2014 року», - розповіла заступниця директора по роботі з дітьми ЗК «Вінницька централізована бібліотечна система» Ірина Єліна.

Наступні заходи відбудуться в суботу, 2 липня. Локації проєкту – це майданчики бібліотек-філій № 1, 2, 7, 11, 12, 13, а також Центральна бібліотека для дітей та юнацтва.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :