Новини

У Вінниці капітально ремонтують Сабарівське шосе

26 квітня 2021, 11:19

Коштуватиме ремонт понад 48 мільйонів гривень майже на 5 мільйонів менше, ніж планувалось.

Наразі дорожники кладуть базу під основне покриття. Чорновий шар вже постелили на ділянці завдовжки майже один кілометр. Також триває влаштування зливової каналізації й мережі водопостачання. Як зазначив в ефірі "Місто над Бугом" директор комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Володимир Ніценко, вулиця вже з новим освітленням – на ній змонтували 174 нові LED-світильники.

"Там на даний час уже встановлене вуличне освітлення. Загалом ми встановили 25 опор освітлення і 170 світильників. Тривають земляні роботи по укладці кабельної мережі. Працює підрядна організація по облаштуванню зливової каналізації і також 400 метрів водогону", – розпаовів Володимир Ніценко.

За словами директора комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Володимира Ніценка, коштуватиме капітальний ремонт дороги та тротуару по вул. Сабарівське шосе 48 241 730, 40 грн, замість очікуваних 53 млн.

"Ми розробили проектно-кошторисну документацію, яка пройшла державну експертизу. Її загальна вартість - 53 мільйони 700 тисяч. Департаментом були проведені відповідні тендерні процедури, і внаслідок цього ми зекономили більше 5 мільйонів гривень",  – додав Володимир Ніценко.

Виконує роботи згідно із проведеним тендером ТОВ "Шляхбуд". Якщо сприятиме погода, комплексне оновлення магістралі планують завершити з випередженням графіка.

Нагадаємо, Сабарівське шосе – магістральна вулиця районного значення. Ця дорога сполучає два мікрорайони – Академічний та Сабарів – з рештою міста. Вона веде до важливих об’єктів інфраструктури: Сабарівської ГЕС, муніципального автопарку, а також дитячого садка і місцевого клубу. Шосе курсує громадський транспорт. Після завершення робіт на цьому об’єкті в одну лінію з’єднаються вже відремонтовані вулиці – Пирогова-Сабарівське шосе-Черняховського та Гніванське шосе.

Фото: www.news.vn.ua

Поділитися :