Новини

У Вінниці комплексно оновили двори будинків 41 та 43 на проспекті Космонавтів

8 липня 2021, 10:36

Ремонт відбувся на умовах співфінансування.

Як інформує на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов, підхід до оновлення дворів традиційний: роботи виконують у комплексі. Відбувається попередня заміна зовнішніх інженерних мереж, асфальтування проїздів, оновлення тротуарів, пониження бордюрів та відновлення вимощення навколо будинку.

"Дотримання таких стандартів – це умова того, що і покриття прослужить довше, і фундамент будинку отримає додатковий захист", – зауважив Сергій Моргунов.

За словами міського голови, ремонт подвір’я планують спільно з мешканцями: де варто розширити проїзди, де зробити пологі бордюри, а де встановити додаткові елементи благоустрою. Так, жителі цих багатоповерхівок (будинків 41 та 43 на проспекті Космонавтів) вирішили впорядкувати майданчик для паркування. А біля під’їздів хочуть встановити ще лавочки та урни.

"Люди можуть розраховувати на підтримку з міського бюджету. Такі ініціативи, які реалізуються на умовах співфінансування, допомагають вінничанам робити свої двори комфортнішими", – додав міський голова.

Фото: Фейсбук/Сергій Моргунов

Поділитися :