Новини

У Вінниці конфлікт між чоловіками закінчився ножовим пораненням

15 липня 2024, 15:39

Госпіталізували з ножовим пораненням в груди 19-річного хлопця.

Як зазначається на фб-сторінці Поліція у Вінницькій області, до поліції надійшов виклик від лікарів про госпіталізацію 19-річного хлопця з ножовим пораненням в груди. Працівники поліції з’ясували, що потерпілий отримав тілесні ушкодження під час конфлікту з місцевим мешканцем через те, що гучно розмовляв та виражався нецензурною лексикою. Сталося це 13 липня біля гаражів неподалік багатоквартирних будинків міста. Обидва чоловіки мали ознаками алкогольного сп'яніння.

25-річного мешканця Вінниці, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини, правоохоронці затримали у процесуальному порядку за місцем його тимчасового проживання в орендованому житлі. Знаряддя злочину – ніж, вилучили.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

"За вказаним фактом триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення", - йдеться в повідомленні.

Фото: Поліція Вінницької області

Поділитися :