Новини

У Вінниці коштом громади замінять вікна та двері у під’їздах багатоповерхівок, пошкоджених внаслідок ракетного обстрілу

5 серпня 2022, 09:37

Рішенням виконкому виділили кошти на заміну віконних та дверних блоків у під’їздах багатоповерхівок за 29 адресами, які пошкодило ударною хвилею від ракетних обстрілів рашистів.

На сайті міської ради повідомляють, що 5 серпня на засіданні виконкому міської ради ухвалили рішення стосовно ліквідації наслідків збройної агресії росії у Вінниці, яке розробили за дорученням Вінницького міського голови Сергія Моргунова.

Попередньо Вінницька міська рада сформувала комісії для обстеження постраждалого нерухомого майна, які обстежили пошкоджені будинки, та разом із представниками управлінських компаній й головами правлінь ОСББ фіксували збитки.

Комунальники тимчасово затягнули віконні отвори плівкою, щоб в будівлю не потрапляв дощ, та почали лагодити дахи, які потребували поточного ремонту. Наразі у Вінниці продовжують відновлювати покрівлі 5 будинків, які постраждали внаслідок теракту.

“Маємо 29 адрес, де потрібно провести заміну вікон чи дверей у під’їздах багатоповерхівок. На жаль, ударна хвиля пошкодила майно як загального користування, так і приватного. Найближчим часом ми усунемо недоліки в місцях загального користування,” – сказав директор міського департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Поділитися :