Новини

У Вінниці міську систему охорони здоров’я готують до другої хвилі пандемії коронавірусу

15 вересня 2020, 14:53

Вінницькі фармацевти не прогнозують дефіциту на засоби захисту та вакцини проти грипу, під час другої хвилі коронавірусу

 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов, після відвідин фармацевтичного підприємства «Конекс». У дописі зазначається, що компанія має найбільший склад в області, сертифікований за міжнародними стандартами, а на підприємстві запевняють, що поставки медикаментів наразі стабільні. 

"Запаси достатні – всього мають в наявності понад 20 тисяч найменувань продукції. Замовлені вакцини європейських та південнокорейського виробників підприємство очікує вже на початку жовтня. Вони будуть у вільному доступі для усіх вінничан" - написав мер Вінниці.

Також Сергій Моргунов наголосив, що міська система охорони здоров’я має бути готовою до другої хвилі пандемії коронавірусу. Оскільки важливо, щоб лікувальні заклади та аптечна мережа були забезпечені необхідним.  Також зазначається, що місто закупить цьогоріч 15 тисяч доз вакцин по муніципальній програмі «СтопГрип».

Важливо уберегти якомога більше мешканців від інфікування вірусом грипу, зважаючи і на те, що епідемія коронавірусу тільки набирає обертів. Здоров’я вінничан – зараз найголовніше!, - йдеться у дописі.

 

Поділитися :