Новини

У Вінниці містянам продовжують видавати гуманітарні набори

20 вересня 2022, 14:24

Понад 2 тисячі продуктових наборів отримали містяни з соціально вразливих груп населення за програмою ЮНІСЕФ.

Як повідомляють у міській раді, продовжується підтримка вінничан, які потребують допомоги,  продовжується видача пакунків з допомогою і сім’ям загиблих учасників бойових дій від польської Fundacja Biedronki завдяки співпраці Фонду громади «Подільська громада» з Благодійним фондом «Імпульс ДСНС». 136 родин вже отримали продуктові та гігієнічні набори.

6 вересня для малозабезпечених сімей з дітьми та для сімей, у яких виховуються діти-сироти й діти, позбавлені батьківського піклування, які є особливо вразливими до наслідків війни, почали видавати пакунки з продуктами в рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ, вже видали 2059 продуктових наборів.

Вінницька громада стала партнером АМУ програми ЮНІСЕФ. За отримані кошти департамент соціальної політики закупив продуктові набори сім’ям з дітьми. За сформуваним переліком родин, які підпадають під умови отримання допомоги, плануємо видати 2894 продуктових наборидо складу якого входить 21 позиція найменувань, а саме: соняшникова олія, консерви, крупи, сіль, цукор, чай, соки, печиво тощо», - розповідає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Як зазначає Валентина Войткова, позиція міської влади незмінна – зараз той час, коли вкрай важливо направити кошти на підтримку і захист мешканців Вінницької громади й залучати різні ресурси для надання допомоги тим, хто цього найбільше потребує. 

 

Поділитися :