Новини

У Вінниці молодик обікрав військового

3 квітня 2023, 09:25

20-річний хлопець викрав гаманець 53 річного військового та встиг зняти з картки кошти. За це йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляють у Нацполіції Вінницької області, до них звернувся 53-річний мешканець Вінницького району з повідомленням про крадіжку коштів з його банківської картки та особистих речей. Чоловік розповів, що відсутність грошей він виявив після отримання повідомлення про здійснення несанкціонованих транзакцій. Також з його гаманця зникли ще 2000 гривень й інші речі.

Поліцейські встановили, що напередодні потерпілий тимчасово винаймав кімнату в обласному центрі, де окрім нього перебували ще двоє чоловіків. Один із них потрапив під підозру поліцейських.

Того ж дня оперативники ідентифікували особу правопорушника та розшукали його на вулиці Стрілецькій у  Вінниці. Ним виявився 20-річний мешканець Тульчинського району, який тимчасово проживає у Вінниці.

З чужої картки зловмисник встиг зняти 14 000 гривень.

За фактом крадіжки слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснюється Вінницькою окружною прокуратурою. За такий злочин передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі. Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмисникові про підозру, -  йдеться у повідомленні. 

Поділитися :