Новини

У Вінниці на Келецькій відкриють спортивний зал для занять різними видами єдиноборств

11 лютого 2022, 14:22

Наразі реконструюють приміщення: вже оздобили стіни, зробили підвісну стелю та замінили вікна і двері.

Як повідомляють на сайті міської ради, відкриють сучасний спортивний зал для занять боксом наприкінці року.

У відремонтованій будівлі облаштовують спеціалізовану залу для єдиноборств. Приміщення оснастили сучасною вентиляційною системою. Також для комфорту спортсменів зробили роздягальню, душові та санвузол. На третьому поверсі спортзалу буде ринг. На другому – тренажерний зал та кабінети адміністрації спортивної школи.

«У приміщенні завершили загальнобудівельні роботи: оздобили стіни, зробили перегородки, уклали керамічну плитку на підлогу, влаштували каркас підвісної стелі, встановили вікна та металопластикові двері, замінили водопровід та каналізацію. Також пофарбували фасад будівлі в червоно-сірий колір, зробили вимощення доріжок та основу для тротуарів із щебеневої суміші», - розповів директор міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Юрій Будяк.

У приміщенні (вулиці Келецька, 94а) планують встановити систему електроосвітлення, закупити обладнання, меблі та спортивний інвентар. У планах також облаштувати територію – заасфальтувати дорогу, укласти бруківку, встановити архітектурні форми, зробити місця для паркування авто, поставити лавочки та турніки, озеленити територію.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :