Новини

У Вінниці нагородили переможців фінального етапу акції «Вакцинуйся. Збережи життя»

21 грудня 2021, 14:40

Призи від міськради, а це 20 телевізорів, 20 велосипедів і суперприз – автомобіль вручав особисто міський голова Сергій Моргунов.

Очільник міста подякував переможцям за те, що вони дбають про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких та вакцинувалися. І зазначив, що до початку акції, яка стартувала у громаді 1 вересня, лише 12% дорослого населення пройшли повний курс вакцинації від COVID-19. А сьогодні вже 134 525 вінничан отримали щеплення двома дозами (це 45% від дорослого населення), а загалом хоча б першу дозу вакцини отримали 152 тисячі людей – понад 50,7%.

«Мета акції «Вакцинуйся. Збережи життя» - стимулювати містян до щеплення. Тому що сьогодні у всьому світі доведено, що без колективного імунітету нам цю пандемію не перемогти. Важливо те, що була достатньо велика активність участі в акції. Було зареєстровано 28147 вінничан, які мали бажання до неї долучилися. Я хочу побажати вам здоров’я, благополуччя, з прийдешніми новорічними святами», - сказав міський голова.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Серед переможців, які виграли телевізор, вінничанка Марія Грибкова, вона розповіла що щепилася восени, а зареєструватися вирішила просто заради цікавості і зовсім не очікувала, що виграє.

«Ми з сім’єю вакцинувалися восени. Потім гуляли містом і випадково дізналися про цю акцію. Я запропонувала чоловіку зареєструватися. Ми всі зареєструвалися, навіть моя мама теж. І я пожартувала, чоловіку сказала, що якщо не машину виграю, то телевізор точно - так і відбулося. Навіть коли в газеті шукала своє прізвище, не побачила спочатку, а потім за номером знайшла, з другого разу. Щаслива», - розповіла пані Марія.

Ще один вінничанин, Володимир Заремба також виграв телевізор, в акції він зареєструвався в акції в останні дні:

«Я виграв телевізор. Вакцинувався зовсім нещодавно. Зареєструвався 10 грудня, майже вкінці акції. Вакцинувався тому що це потрібно на роботі, у нас в ресторані всі вакциновані, і на наступний день вирішив, що подам заявку. Вже давно бачив цю акцію, бачив, що там телевізори, машина. Подумав, а що як виграю машину, оновлю. Про перемогу дізнався, коли мені зателефонували з міськради. Я спочатку був в шоці, думав, що це якийсь обман. Відразу перевірив списки, пішов до мами на роботу, усе їй розповів, вона сказала, що не вірить, коли буде вдома, тоді повірить», - поділився Володимир Заремба.

Велосипед отримала Жанна Клєйманова. Вона розповіла, що користуватися ним буде її молодший син:

«Ми з чоловіком вакцинувалися всередині серпня, друге щеплення – у вересні. Одразу, як тільки оголосили цю акцію, ми зареєструвалися і ось, я виграла велосипед. Ми не дивилися прямого ефіру, вчора нам зателефонували і повідомили», - сказала пані Жанна.

Головний приз – автомобіль Toyota Corolla, – виграв 22-річний вінничанин Артур Смілянець. Він студент, навчається в магістратурі Донецького національного університету імені Василя Стуса. Розповів, що зареєструвався в акції заради цікавості, і не сподівався що переможе, однак сказав, що дуже радий перемозі і користуватися автомобілем буде особисто, оскільки має водійські права та стаж водіння 4 роки:

«Зареєструвався я вкінці чи всередині жовтня. Коли пройшов другий етап, я вже зовсім перестав слідкувати за цими подіями і зовсім забув, що є учасником конкурсу. Не вірив до останнього, поки не зателефонували ввечері з міськради і не сказали, що номер переможний і я виграв автомобіль. Всі задоволені, всі раді, вітали мене. Телефонували і рідні, і близькі, і друзі, звісно, я був радий. Емоції переповнювали», - поділився Артур Смілянець.

Нагадаємо, що загалом в акції «Вакцинуйся. Збережи життя» було розіграно 50 телевізорів, 50 велосипедів та суперприз-автомобіль. Визначення переможців відбулося автоматично шляхом жеребкування через міжнародний електронний сервіс random.org - система автоматично сформувала список переможців. Усі розіграші в рамках акції відбувались публічно – в прямому ефірі.

Читайте також:
На Вінниччині за тиждень зафіксували понад 800 порушень протиепідемічних вимог

Поділитися :