Новини

У Вінниці оприлюднили графік різдвяних богослужінь

5 січня 2021, 14:58

О 15 годині, в день Різдва Христового, відбудеться Велика вечірня служба, після якої у Спасо-Преображенському соборі Вінниці розпочнеться вечір колядок.

Графік різдвяних богослужінь оприлюднили на сайті Вінницько-Барської єпархії Української Православної Церкви. Святкове вечірнє богослужіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі міста Вінниці буде звершено 6 січня, о 16 годині. Святкові різдвяні літургії розпочнуться 6 січня о 23.30  (нічна) та 7 січня, о 8-й ранку. О 15 годині, в день Різдва Христового, відбудеться Велика вечірня служба, після якої у Спасо-Преображенському соборі Вінниці розпочнеться вечір колядок. З прийдешніми різдвяними святами вінничан вітає Владика Вінницький і Барський Симеон.

"Щиро вітаю усіх вас, дорогі мої подоляни, дорогі брати і сестри, із великим святом миру, радості і добра - з Різдвом Христовим, а також з Новоліттям. Хай новий рік буде роком Божої милості, Божої ласки і благості. Щоб Господь подарував і послав всім вам добре здоров'я, духовне й тілесне, всяке добро і благополуччя. А в чому це буде заключатись? В тому, що ми звикли чути: щастя, здоров'я, радості, миру, любові, добра. Ще раз зі святом вас. Христос рождається - славімо Його", - наголосив Владика Вінницький і Барський Симеон.

Поділитися :