Новини

У Вінниці організували нетворкінг для жінок-переселенок

9 травня 2022, 15:22

Учасниці нетворкінгу мали можливість обговорити питання адаптації жінок, організації умов для проживання родини, соціального забезпечення, пошуку роботи тощо.

Як ідеться на сайті міської ради, захід відбувся 5 травня у Вінницькому торговельно-економічному інституті за участі департаменту соціальної політики. За словами спікерки Наталії Замкової, нетворкінг мав на меті підтримати вимушено переселених жінок.

За її словами, чимало людей, які тікали від війни, проживають у гуртожитку інституту ВТЕІ ДТЕУ. Працівники навчального закладу постійно долучаються до волонтерських проєктів та співпрацюють з громадськими організаціями заради вирішення потреб різних цільових груп.

Кожна з учасниць нетворкінгу мала можливість розповісти про свій досвід організації життя на новому місці.

"Вінницька міська рада з перших днів війни переорієнтувала частину роботи на допомогу тимчасово переселеним особам. Департамент соціальної політики є основною ланкою вирішення питань соціального забезпечення осіб, що постраждали через проведення активних бойових дій у їхніх регіонах", - зазначила директорка департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :