Новини

У Вінниці поліцейськи затримали 26-річного наркоторговця з пакетом маріхуани

17 жовтня 2022, 12:55

Тепер чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляють на сайті Нацполіції у Вінницькій області, 16 жовтня на вулиці Левка Лук’яненка поліцейські при поверхневому огляді виявили у 26-річного чоловіка пакет з марихуаною та Alpha PVP-солями.

За словами начальника Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, 26-річного мешканця Немирівської територіальної громади правоохоронці затримали у Вінниці.  

"Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю з’ясували, що чоловік розповсюджував наркотики у вигляді закладок. Інформацію про розташування заборонених речовин своїм клієнтам він повідомляв через мобільний додаток Telegram", - додав Юрій Голуб.

Вилучене направлено на експертизу.

Також з’ясувалось, що у суді слухається справа щодо причетності чоловіка за аналогічний злочин. Правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом проводиться розслідування за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Поділитися :