Новини

У Вінниці поліцейські затримали 29-річну вінничанку з наркотиками на 300 000 гривень

20 січня 2023, 16:20

За це дівчині загрожує до 8 років ув’язнення.

Як зазначають у Нацполіції Вінницької області, 19 січня поліцейські затримали 29–річну жительку дівчину за підозрою у розповсюдженні наркотиків, психотропів та синтетичних наркотиків шляхом закладок. У зловмисниці поліцейські вилучили пакетики з екстазі, канабісом, мефедроном, амфетаміном та PVP–сіллю.

Правоохоронці зупинили вінничанку і, спілкуючись із поліцейськими, вона помітно нервувала. На запитання чи має при собі заборонені речі, жінка повідомила про те, що у коробці, яку вона щойно забрала з пошти, є наркотичні засоби та психотропні речовини. Вміст коробки зловмисниця планувала розповсюдити в обласному центрі шляхом створення закладок.

Злочин задокументувала слідчо-оперативна група Відділу поліції № 2 Вінницького райуправління. Загалом у жінки вилучено 230 розфасованих поліетиленових пакетів з канабісом, мефедроном, амфетаміном, екстазі та PVP–сіллю. Під час невідкладного обшуку за місцем проживання жінки вилучено електронні ваги. Вартість «товару» на «чорному ринку» складає 300 000 гривень, йдеться у повідомленні. 

Вилучене направлено на експертизу.

Зловмисниця затримана та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом проводиться розслідування за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

 

Поділитися :