Новини

У Вінниці поліцейські затримали ґвалтівника, який раніше був судимий за аналогічний злочин

8 грудня 2020, 12:05

Інцидент стався 7 грудня, близько 6 ранку, коли жінка йшла на роботу.

7 грудня у Вінниці правоохоронці затримали підозрюваного у зґвалтуванні молодої жінки. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці поліції Вінницької області.

Напередодні до поліції з заявою про злочин звернулась молода вінничанка. Потерпіла розповіла, що близько шостої години ранку дорогою на роботу на неї напав невідомий чоловік. Нанісши їй удар по голові та погрожуючи фізичною розправою, зловмисник затягнув її за магазин та зґвалтував.

За словами т.в.о. начальника Вишенського відділення поліції Владлена Рачкована, потерпіла описала нападника, орієнтування з його прикметами надали для розшуку усім поліцейським нарядам. Правоохоронці почали перевіряти усіх осіб, які мали проблеми з законом та проживали в тому районі. Вже за кілька годин правоохоронці встановили підозрювану особу. Ним виявився 44-річний місцевий житель, який у вересні цього року вийшов з в’язниці, де відбував покарання за аналогічний злочин. Потерпіла опізнала в ньому свого кривдника.

Слідством відкрило провадження за ч.2 ст. 152 кримінального кодексу України (зґвалтування). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 10 років.

Поділитися :