Новини

У Вінниці поліція запобігла конфлікту між молоддю

28 лютого 2023, 09:30

Нещодавно серед неповнолітніх поширився молодіжний рух, учасники якого організовують бійку з опонентами. Така «акція» планувалась і у Вінниці

Як повідомляють у Нацполіції Вінниччини, 27 лютого вдалося уникнути можливого конфлікту на одній із площ міста. Поліцейські супроводили молодь до Вінницького райуправління поліції для з‘ясування обставин.

А у присутності батьків з хлопцями та дівчатами правоохоронці провели профілактичні бесіди щодо недопущення втягнення дітей до правопорушень.

Нещодавно серед неповнолітніх поширився молодіжний рух, учасники якого організовують бійку з опонентами. Така «акція» планувалась і в обласному центрі. Провокування масових бійок серед молоді і підлітків – це спроба російських пропагандистів провести чергову інформаційно-психологічну операцію та використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні, - йдеться у повідомленні. 


Більше новин – у нашому ТГ-каналі: mnb_vinn


Нагадаємо, що в Україні 26 лютого у різних містах сталися заворушення з учасниками так званого ПВК Редан.  Це субкультура, а саме прихильники аніме, які виступають проти футбольних фанатів, мігрантів і вихідців із Кавказу. Вони кажуть, що не асоціюють себе з приватною військовою компанією, а називають себе так "жартома".

Чи була ймовірна сутичка вінницької молоді пов'язана з цим рухом, у поліції Вінниччини не зазначають. 

 

Поділитися :