Новини

У Вінниці понад сто сімдесят виборчих дільниць розпочали роботу вчасно та без порушень 

25 жовтня 2020, 11:10

"Виборчий процес розпочався, все гаразд. Зауважень наразі немає, порушень теж": повідомили у вінницькій міській ТВК.  

Як повідомив «Місту над Бугом» голова вінницької міської ТВК Дмитро Шевчук, усі 1634 виборчі дільниці Вінницької області, серед яких 172 у Вінниці,  розпочали свою роботу вчасно та без порушень.

За інформацією Національної поліції Вінниччини перед початком роботи усі приміщення  виборчих дільниць та прилеглі до них території поліцейські обстежили на наявність підозрілих предметів, пакунків, пристроїв, тощо. Жодних предметів, які б містили небезпеку оточуючим, виявлено не було.  Уся інформація передаватиметься щодо початку виборчого процесу у місті передається до  державного реєстру виборців, а далі до ЦВК.

"Поки що, з приводу обдзвону, можу сказати, що всі дільниці на які зателефонували уже відкриті. Процес виборчий розпочався, все гаразд. Зауважень поки що немає порушень теж", - зазначив Дмитро Шевчук  

Нагадаємо, аби проголосувати, необхідно мати при собі паспорт громадянина України у вигляді книжечки або ID-картки. Реалізувати право голосу українці зможуть на виборчих дільницях з 08:00 до 20:00.

 

Поділитися :