Новини

У Вінниці представників громадських і благодійних організацій навчатимуть соціальному підприємництву

2 липня 2021, 10:06

Участь у заході безкоштовна, водночас кількість місць обмежена.

Як інформують на сайті міської ради, організаторами заходу "Соціальне підприємництво: можливості для ІГС" є  департамент економіки і інвестицій Вінницької міської ради спільно з Українською соціальною академією. Тут представники громадських і благодійних організацій Вінниччини зможуть дізнатися більше про соціальне підприємництво як механізм фінансової сталості та ефективної реалізації статутної мети діяльності.

Зустріч розпочнеться з лекції координаторки з розвитку соціального підприємництва у Future Development Agency Аліни Бочарнікової. Вона розкаже про кращі практики для громади.

Потім виступить голова правління Вінницької обласної правозахисної організації "Джерело Надії" Алла Студілко. Серед спікерів – й голова ради Асоціації "Відкриті серця" Світлана Демко. Вона розповість про інклюзивні теплиці-майстерні, соціальне підприємство "Віз на возі", сенсорно-інтеграційний простір.

Заступник начальника відділу підтримки бізнесу департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Олена Присяжнюк розкаже про можливості для розвитку соціального підприємництва у Вінницькій міській територіальній громаді.

З  12:00 до 13:00 заплановане обговорення на тему "Особливості роботи соціальних підприємств на базі громадських організацій/благодійних організацій".

Нагадаємо, захід відбудеться 5 липня о 10:00 у хабі "Місто змістів" (вул. Пушкіна, 11). Участь у ньому безкоштовна, водночас кількість місць обмежена. Охочим відвідати подію потрібно зареєструватись до 4 липня за посиланням

Поділитися :