Новини

У Вінниці презентують книгу про життя відомих лікарів-вінничан

10 грудня 2020, 11:43

Книга видана в рамках конкурсу "Бюджет громадських ініціатив Вінницької міської ОТГ". 

14 грудня об 11:00 відбудеться презентація книги "Вінниця - місто послідовників М.І Пирогова". Подію анонсували на фейсбук-сторінці Департаменту маркетингу міста та туризму. 

Книга розповідає історію розвитку медичної галузі на території Вінниці. У ній також подані біографії та цікаві факти з життя відомих лікарів-вінничан, починаючи з видатного вченого та хірурга Миколи Пирогова.

Книга видана в рамках проєкту з однойменною назвою "Вінниця - місто послідовників М.І Пирогова", який у 2019 році став переможцем конкурсу "Бюджет громадських ініціатив Вінницької міської ОТГ", отримавши 665 голосів підтримки.

"Видання буде цікавим не лише тим, хто цікавиться історією міста, а також слугуватиме своєрідною візитівкою Вінниці у галузях медицини та туризму. Під час презентації авторки детально розкажуть про зміст книги, зокрема, про цікаві факти з біографій тих, хто започаткував і розвивав медичну справу у Вінниці останні понад півтора століття, а також розкриють особливості підготовки видання", - зазначили в дописі.

Над книгою працювали Ольга Юрчишина - авторка проєкту, краєзнавиця; Неліна Кравчук - директорка Наукової бібліотеки Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова; співробітниці бібліотеки: Людмила Сухарєва, Мая Мельник, Вікторія Коваленко, Ярослава Бондарчук і Галина Біловус.

Трансляцію презентації вінничани зможуть переглянути на сторінці департаменту маркетингу міста та туризму у Facebook. Початок - 14 грудня об 11:00.

Поділитися :