Новини

У Вінниці презентують новорічний проєкт "Плюшевий чай"

18 грудня 2020, 12:39

Це нова експозиція, де будуть представлені ведмедики Тедді, авторські ляльки, новорічні іграшки та прикраси, створені майстринями з усієї країни. 

Всеукраїнський ляльковий проєкт "Плюшевий чай" відчинить свої двері для вінничан 19 грудня у Музеї транспорту. Як повідомила в ефірі "Радіо Місто над Бугом" одна з організаторок виставки Катерина Калашнікова, участь в експозиції взяли майстри та майстрині з України, Європи та США. Загалом - понад 20 талановитих лялькарів зі Львова, Києва, Вишгорода, Бердичева та інших міст України. Вони представлять на виставці свої роботи, серед яких - ляльки та ведмедики Тедді, які є справжнім артоб'єктом.   

"Ми дуже націлені саме на дитячі емоції і готуємося, поспішаємо відкритися до Миколая. Я думаю, що 19-го там вже все буде, і там діє також льготний тариф на дитячий квиток", - розповіла Катерина Калашнікова.

На виставці можна буде не лише помилуватися ляльками та ведмедиками, а й придбати деякі з них. Усі деталі - на фейсбук-сторінці Катерини Калашнікової. Виставка триватиме до кінця лютого, потім експозицію змінять на весняну. Музей працює з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Поділитися :