Новини

У Вінниці приймають заявки на участь у конкурсі для музично обдарованих дітей

17 березня 2021, 14:33

Загальний фонд стипендіального конкурсу складає 30 000 грн.

Як інформують на сайті Вінницької міської ради, стипендіатом конкурсу може стати музично обдарована дитина віком від 6 до 16 років, яка навчається або хоче навчатись у музичних освітніх закладах України та проживає на території Вінниці або Вінницької області. Перевага, як зазначають організатори конкурсу - гурт ТІК, надається дітям з соціально-вразливих категорій населення.

Аби стати учасником конкурсу, необхідно заповнити заявку, а також записати короткий відеоролик "Моя музична історія" тривалістю до 1 хвилини. У цьому відео учасник має відповісти на питання: "Чому саме я маю отримати цю стипендію? На що її витрачу?". Організатори конкурсу зазначають, що творчий підхід до знімання відео вітається, адже за креативність сценарію ролику додається від 1 до 5 балів. Вимог до якості відео немає, головне, щоб учасника було чітко чути.

"Окрім заявки та відео за можливості прохання надати рекомендаційний лист віднавчального закладу, де навчається дитина/молода людина, або інші листи від педагогів, керівників колективів тощо.  Якщо дитина соціально активна, то також лист від організації, з якою здійснювалась співпраця, або волонтерська діяльність. Рекомендаційні листи не є обов'язковими. Також за наявності прохання надати довідку про соціальний статус родини заявника/заявниці", - зазначають організатори.

Додамо, загальний фонд стипендіального конкурсу становить 30 000 грн. Прийом заявок триватиме до 28 березня, оголошення переможців відбудеться 2 квітня. 

Поділитися :