Новини

У Вінниці продовжать діяти карантинні обмеження "червоного рівня", запроваджені 13 березня

26 березня 2021, 18:31

Таке рішення прийняли, оскільки за минулий тиждень у Вінницькій міській територіальній громаді на COVID-19 захворіло 1810 мешканців, 37 осіб померло.

Як ідеться на сайті міської ради, за минулий тиждень у Вінницькій міській територіальній громаді на COVID-19 захворіло 1810 мешканців, 37 осіб померло. Окрім цього, на останній день минулого тижня коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 склав 37,7% (при нормі не більш як 20%), а кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим коронавірусом та підозрою на COVID-19 протягом останніх семи днів на 100 тис. населення склала 136,5 (при нормативному показнику не більш ніж 60).

"До того ж, до органів місцевого самоврядування Вінницької міської ТГ надійшли листи від заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Соловйова, заступника Міністра охорони здоров'я – Головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка та Міністра охорони здоров'я України Максима Степанова, а також доручення першого заступника голови Вінницької ОДА Наталії Заболотної з вимогами щодо розгляду на міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій введення додаткових протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на стримування зростання захворюваності на COVID-19 на території Вінницької громади", - йдеться на сайті.

Враховуючи це, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 26 березня, прийняла рішення залишити без змін додаткові карантинні обмеження "червоного" рівня, встановлені з 12.03.2021 року. Водночас керівникам структурних підрозділів міської ради доручили до 30.03.2021 року надати пропозиції щодо введення додаткових протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на стримування зростання захворюваності на COVID-19 на території Вінницької міської ТГ.

Протокол засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій:

Поділитися :