Новини

У Вінниці продовжують стимулювати бізнес до масштабування та розвитку

15 вересня 2023, 15:45

Щоб підтримати бізнес, муніципалітет виділяє з міського бюджету дотації для місцевих підприємців.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у Вінниці вже кілька років успішно діє порядок часткової компенсації місцевим підприємцям за новостворені робочі місця. 14 вересня, під час виконавчого комітету затвердили перелік учасників компенсацій. Учасником порядку стала компанія ТОВ “ГрінКул” – завод, який займається виробництвом промислового холодильного обладнання. 

“Важливим аспектом є зміцнення економіки, на дестабілізацію якої вплинула спершу пандемія ковіду, а потім і повномасштабне вторгнення. Наш порядок часткової компенсації діє у Вінниці з 2020 року і створений задля того, щоб простимулювати підприємців не просто до збереження колективів, а й до створення нових робочих місць. Щоб отримати компенсацію з міського бюджету, підприємці мають бути зареєстровані на території ВМТГ, вести тут господарську діяльність, а також не перебувати у стані ліквідації, реорганізації та сумлінно сплачувати податки та збори у бюджети всіх рівнів”, – розповідає директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов.

 Щоб стати учасником процедури компенсації необхідно подати пакет документів відповідно до діючого рішення. Деталі за посиланням.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :