Новини

У Вінниці проведуть патріотичну інтелектуальну гру БАТЛУМ – "Сила нескорених"

5 жовтня 2022, 14:51

До участі запрошують команди військовослужбовців, медиків, правоохоронців, працівників ДСНС, студентів і викладачів спеціалізованих навчальних закладів, волонтерів, представників благодійних ГО та вимушених переселенців.

Як повідомляють у міській раді, захід з нагоди Дня захисників і захисниць України проходить за підтримки міського голови Сергія Моргунова. Гра відбудеться 12 жовтня (середа), початок о 19:00, “Роял Паб”, просп. Коцюбинського, 39.

“Батлум” – це інтелектуальна командна гра, яка у Вінниці традиційно проводиться із 2015 року. Захід відбудеться у підтримку ЗСУ та на вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу; задля виховання у молоді поваги до Конституції України, Законів України, підвищення престижу військової служби", - повідомляють в анонсі.

Задача команд – відповідати на різнопланові запитання та відпочивати у атмосферному пабі. Організатори зазначають, що приміщення, в якому буде проводитись “батлум”, безпечне, оснащене трьома аварійними виходами.

Склад команди: від 3 до 10 осіб (оптимально - 6-8).

На переможців чекатимуть пам'ятні подарунки та корисні тактичні аксесуари, якими можна як користуватись самим, так і передати бійцям ЗСУ.

Для участі в інтелектуальній грі потрібно попередньо зареєструватись до 11 жовтня. Детальніша інформація за посиланням: https://zoria.vmr.gov.ua та https://www.facebook.com/vinmpm/

Поділитися :