Новини

У Вінниці провели "швидкі побачення"

15 лютого 2023, 16:24

14 лютого, у креативному просторі "Level 80" відбувся романтичний захід, на якому учасники знайомились, щоб продовжити романтичні стосунки. 

На сайті міськради зазначають, що організатори заходу - міський відділ молодіжної політики VinSmart Центр та креативний простір "Level 80".

«Ми вперше організували такий формат заходу, але по емоціях учасників зрозуміли, що все пройшло досить круто. 20 молодих людей завітало до нашого креативного простору, аби спробувати знайти свою другу половину», — зазначив директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Розпочався захід зі швидких побачень, які тривали 2 хв, після того, як час вийшов, молодь змінювала співрозмовників. Під час знайомства учасники давали смайли-вподобайки, якщо їм сподобалась партнер. Потім усі сідали в коло і діставали питання зі скриньки, відповідаючи на них дізнавались більше один про одного, інтереси, вподобання.

По завершенню заходу учасники обмінювались контактами та насолоджувались романтичною атмосферою за смакуванням чаю та солодощів.

Поділитися :