Новини

У Вінниці реконструюють головну магістраль Старого міста

29 червня 2021, 10:07

На другому етапі відремонтують 2 км ділянки – від вул. Московської до Брацлавської.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов. За його словами, першу частину проекту реконструкції "Південних воріт" Вінниці завершили 2019 року. Це відрізок від вул. Федорова до Московської. Наразі розпочався другий етап робіт. Це 2 км ділянки – від Московської до Брацлавської. 

"Важливо, що цей проект отримає фінансову підтримку з обласного бюджету. Сьогодні разом з головою облради Вячеславом Соколовим проінспектували об’єкт – роботи йдуть за графіком", – інформує Сергій Моругнов.

Капітальний ремонт, за словами міського голови, відбувається у комплексі: оновлюють не тільки проїзну частину, а і тротуари, велодоріжки, мережі, освітлення, зупинки громадського транспорту. Додатково встановлять 12 відеокамер та підсвітять 9 пішохідних переходів. Також уздовж вулиці висадять до сотні молодих кленів. 

Повністю відремонтувати головну магістраль Старого міста планують вже до кінця цього року. Наразі виконали 20% від запланованого.

"З досвіду вже реалізованих проектів, бачимо, як пожвавлюється ділове життя поруч з оновленою інфраструктурою. Переконаний, завершення капремонту вул. Данила Нечая дасть новий поштовх розвитку для цього мікрорайону", – підсумував міський голова Вінниці.

Фото: Фейсбук/Сергій Моргунов

Поділитися :