Новини

У Вінниці реконструюють зону відпочинку для пацієнтів МКЛ №3 та "Центру матері і дитини"

2 липня 2021, 16:08

Роботи ведуться в рамках виконання програми "Бюджет громадських ініціатив".

Наразі там тривають підготовчі роботи: видаляють сухі дерева, демонтують старі лавочки, клумби, асфальтове покриття. Розпочали укладання тротуарної плитки.  Хід виконання робіт перевірив заступник міського голови Андрій Очеретний. Він  зазначив, що все йде за планом і очікуваний термін виконання робіт підрядником – кінець липня. Андрій Очеретний додає, що ця територія має стати  гарним місцем відпочинку не тільки для пацієнтів та персоналу лікарень, а й людей, які проживають поруч.

"Це зона відпочинку не тільки третьої лікарні, але й "Центру матері і дитини". Це відкрита зона, і вона може для громади в цілому працювати. Плануємо облаштувати тротуарну плитку, тротуарні доріжки, яких не було, встановити лавки, здійснити планування території, посіяти траву. І потім, коли будуть сприятливі погодні умови, висадити квіти та дерева", – розповів Андрій Очеретний.

Також Андрій Очеретний додав, що "Вінницька міська клінічна лікарня №3" з червня припинила прийом ковідних хворих у зв’язку зі зменшенням захворюваності по області загалом. Нині заклад надає допомогу в плановому режимі.

Поділитися :