Новини

У Вінниці родини загиблих військовослужбовців та Героїв Майдану отримуть муніципальну матеріальну допомогу

15 жовтня 2020, 15:27

Сума щомісячної виплати з бюджету громади міста становить 1000 гривень. Цю допомогу за вересень-жовтень уже отримали 124 вінницьких родини.  

За повідомленням на офіційному сайті міської ради, у жовтні цього року 124 родини померлих та загиблих учасників АТО/ООС та члени сімей загиблих Героїв небесної Сотні отримали першу матеріальну грошову допомогу від громади, яка буде їм нараховуватись щомісяця. Відповідне рішення було прийнято у вересні під час чергової сесії. 

«З ініціативи  міського голови Сергія Моргунова  депутати міської ради підтримали під час чергової сесії рішення надавати щомісячну матеріальну грошову допомогу членам сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які брали участь в проведенні антитерористичної операції та/або операції об’єднаних сил (ООС), членам сімей загиблих Героїв небесної Сотні. Сума доплати становить 1000 грн.  Виплати за вересень-жовтень уже отримали 124 особи із зазначеної категорії», - повідомила директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова. 

Для отримання зазначеної допомоги необхідно звернутись до департаменту соціальної політики Вінницької міської ради з відповідною заявою та пакетом документів. Про нарахування допомоги заявники щомісячно отримуватимуть SMS-повідомлення. 

 

Поділитися :