Новини

У Вінниці розпочався опалювальний сезон

20 жовтня 2020, 11:05

Житловий фонд міста отримає теплоносії протягом кількох днів, поступово. Централізоване опалення обслуговує 1223 будинки у Вінниці.  

Як повідомила у коментарі «Місту над Бугом» речниця підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Корчака, починаючи з 19 жовтня, розпочато  підключення будинків міста до опалення.  Подача теплоносія відбувається поступово. Інформація про кількість будинків, на які вже подано послугу, буде оновлюватися щодня на офіційному сайті підприємства.  Станом на 19 жовтня подано теплоносій на 394 житлових будинки. Загалом «Вінницяміськтеплоенерго» забезпечує послугою з централізованого опалення 1223 будинки м. Вінниці. 

«Хочемо наголосити, що тепло носії на будинки, якщо говорити про населення, подаються поступово. Протягом кількох днів буде подано теплоносії на всі будинки житлового фонду міста Вінниці, на які подає послугу «Вінницяміськтеплоенерго» їх одна тисяча двісті двадцять три», - зауважила Сніжана Корчака.  

Також на підприємстві наголошують,  що  якщо Ви помічаєте аварії на тепломережах, пориви у системах централізованого опалення чи гарячого водопостачання, - одразу  повідомляти в диспетчерську  «Вінницяміськтеплоенерго», яка працює цілодобово, за номером тел.: 43-34-95.

Нагадаємо, підприємство «Вінницяміськтеплоенерго», неодноразово зверталось до своїх споживачів з проханням своєчасно сплачувати за отримані послуги та розрахуватися за наявні борги.  

 

Поділитися :