Новини

У Вінниці розшукують водія мікроавтобуса, який травмував двох людей

9 червня 2021, 11:25

За словами очевидців, кермувальник був нетверезим.

Як ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області, ДТП трапилась 8 червня близько 22:00 на вулиці Сабарівське шосе. Водій автомобіля Kia Besta виїхав на тротуар, де допустив наїзд на 19-річну дівчину та зіткнувся зі стовпом.

За попередньою інформацією слідства, 37-річний вінничанин, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням мікроавтобусом. Після вчинення аварії водій автомобіля з місця події втік, залишивши автівку та двох своїх товаришів, які знаходились разом з ним у салоні. 

"Потерпіла з численними переломами, політравмою в стані травматичного шоку каретою швидкої допомоги доставлена у лікарню. Також до медичного закладу з травмою голови та переломом гомілки госпіталізований 22-річний пасажир мікроавтобусу", – повідомляють у поліції.

Місцеперебування водія, причетного до ДТП, наразі встановлюється. Автомобіль поміщено на арештмайданчик. 

"Кому відома будь-яка інформація про нього, прохання повідомити за телефонами 067-901-73-17 або 102", – звертаються до вінничан поліцейські.

Слідство розпочало кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. 

Поділитися :