Новини

У Вінниці ситуація з захворюваністю на COVID-19 стрімко погіршується

23 жовтня 2020, 12:04

Директор міської клінічної лікарні №1 Костянтин Ліваковський закликав вінничан берегти себе і своїх близьких, оскільки лікарня завантажена хворими на коронавірус, а  персонал закладу наразі працює на межі своїх людських можливостей. 

Як повідомили на сайті міської ради, ситуація із захворюваністю на COVID-19 у Вінниці залишається напруженою. Щодня лише Вінницька міська клінічна лікарня №1 приймає до пів сотні пацієнтів, стільки ж людей виписують. Про це повідомив директор МКЛ №1 Костянтин Ліваковський  та закликав вінничан дотримуватися усіх протиепідемічних заходів, берегти себе і своїх рідних. 

«Ситуація з захворюваністю на COVID-19 стрімко погіршується. Потреба в госпіталізації для мешканців Вінниці збільшується. На сьогодні весь ліжковий фонд лікарні перепрофільований в інфекційні ліжка для лікування COVID-19. Загальна кількість ліжок – 285, і усі вони пристосовані до лікування ковідних пацієнтів. Наша лікарня працює в напруженому режимі. За добу у нас виписується і поступає 40-50 осіб, така сама кількість доставляється бригадами швидкої медичної допомоги. Весь персонал працює на межі своїх людських можливостей. Та ми будемо робити все для того, аби зберегти ваше здоров’я. А вас в свою чергу закликаємо берегти себе і своїх близьких», - звернувся до вінничан директор КНП МКЛ №1 Костянтин Ліваковський. 

Поділитися :